blank grb2
news_tl blank news_tr
news_l
blank
NOVICE
13.10.2009 - Obogatitev spletnih strani
Spletne strani Zveze mariborskih športnih društev Branik smo obogatili z dvema novima vsebinskima sklopoma: "objekti" in "dogodki".
news_r
news_bl news_read_more news_br
menu blank menu
blank
Ljudski Vrt
blank
Športna dvorana Ljudski Vrt - Lukna
blank
Predstavitev obnove in posodobitve stadiona Ljudski Vrt
blank
menu blank menu
Športna dvorana Ljudski Vrt - Lukna
Zloženka športne dvorane Ljudski vrt - "Lukna"
zloženka

Velikost: 1Mb

V Ljudskem vrtu smo želje in napore na področju športne dvorane, ki so v Mariboru tleli in bili prisotni že iz sredine sedemdesetih let, kronali z njenim dokončanjem. Znamenite "Lukne" se spominja vsaj nekaj generacij športne in ostale javnosti. To je bil tudi eden izmed temeljnih razlogov, da dvorano v osrčju mestnega športnega parka tudi tako imenujemo.

 
lukna lukna lukna lukna
lukna lukna lukna lukna
 
Slike športne dvorane Ljudski Vrt - "Lukna"
(za povečavo kliknite na posamezno sliko)

Dvorana ima vse atribute moderne športne dvorane. Namenjena je vsem dvoranskim športom in ima vse pripadajoče servisne prostore. Je največja talna športna dvoranska površina v Sloveniji. Na tribunah ima 2100 sedežev, pri družabnih prireditvah je moč število sedežev povečati.

Dvorana bo na voljo številnim mariborskim športnim društvom, ki gojijo vrhunski in rekreativni šport. Prav tako bo na voljo tudi bližnjim šolam za izvajanje športnih programov. Zanimanje za uporabo dvorane je v Mariboru izjemno. Tako računamo, da bo dvorana "Lukna" osrednja športna dvorana v našem mestu.
 
načrt
Tloris športne dvorane Ljudski Vrt - "Lukna"

 
Copyright © 2018 Zveza mariborskih športnih društev Branik, Maribor Rolan rešitve