blank grb2
news_tl blank news_tr
news_l
blank
NOVICE
13.10.2009 - Obogatitev spletnih strani
Spletne strani Zveze mariborskih športnih društev Branik smo obogatili z dvema novima vsebinskima sklopoma: "objekti" in "dogodki".
news_r
news_bl news_read_more news_br
menu blank menu
blank
Aikido
blank
Badminton
blank
Balinanje
blank
Društvo za športno-ritmično gimnastiko
blank
Dvoranski nogomet
blank
Futsal - mali nogomet
blank
Judo
blank
Karate
blank
Kolesarjenje
blank
Košarka
blank
Namizni tenis
blank
Nogomet
blank
Odbojka
blank
Plavanje
blank
Ženski rokomet
blank
Rokomet
blank
Rugby
blank
Sabljanje
blank
Smučanje
blank
Šah
blank
Tenis
blank
Taekwon-do
blank
Vaterpolo
blank
Veslanje
blank
menu blank menu
Košarka

košarka

Športno društvo Primorac-Branik Maribor ja bilo ustanovljeno pred sedmimi leti pod imenom Košarkarska šola Mario Primorac. V kratkem času delovanja je klub postal vodilna košarkaška sila v Mariboru, saj vse selekcije dosegajo vidne rezultate na državnem nivoju, članska ekipa pa se je v sezoni 2007/08 uspela uvrstiti v 1.B slovensko košarkarsko ligo za moške, kjer pa njeni apetiti še niti približno niso zadovoljeni. V klubu si prizadevamo da v mesto ob Dravi pripeljemo najboljšo slovensko košarkarsko ligo, saj obisk na tekmah kaže, da so Mariborčani lačni vrhunske košarke.
Namen našega kluba je spodbujati razvoj košarke na širšem Mariborske področju in mladim omogočiti igranje in učenje košarke. Da nam zadeva uspeva, kažejo rezultati ekip in posamezniki, ki se že uvrščajo v najrazličnejše regijske in državne reprezentance, ter seveda tudi naši bivši igralci ki sedaj nastopajo po Sloveniji in tujini.

Klub se je v letošnji sezoni preselil iz Tabora v dvorano Ljudski vrt - Lukna, se povezal z Zvezo mariborskih športnih društev Branik in pobratil z nogometnim klubom Branik Maribor.
Copyright © 2018 Zveza mariborskih športnih društev Branik, Maribor Rolan rešitve